Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας σήμερα είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός!

Κάποτε ήταν χαριτωμένο κοριτσάκι, με μεγάλα γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά και ζουμερά χειλάκια. Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσε, πραγματοποίησε πολλά από τα όνειρά της και συνεχίζει τη ζωή της με θέτοντας συνεχώς νέους στόχους, τους οποίου προσπαθεί να καταφέρει με πείσμα και θετική σκέψη.

Σήμερα, είναι μια νέα, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός. Από τις καλύτερες της γενιάς της, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε καθημερινό σίριαλ, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τα τελευταία δύο χρόνια.

Την αναγνώρισες;

Αν όχι, θα σου αποκαλύψουμε ότι πρόκειται για την Ντόρα Μακρυγιάννη, την τηλεοπτική Μαρίνα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” , η οποία συνεχίζει να κερδίζει το στοίχημα με την τηλεθέαση και την φετινή σεζόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσίευσε στα instastories της ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες, μία από την εποχή που ήταν μόλις ενός έτους και μία πρόσφατα, που είναι 28 ετών. “Μόνο εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά; ” , ήταν το σχόλιο που έκανε και συνόδευε την ανάρτησή της.

Η αλήθεια είναι πώς ούτε εμείς βλέπουμε κάποια διαφορά!

Read More

And More