Τόνια Σωτηροπούλου: Χαλαρή βόλτα με casual look στο κέντρο της πόλης! [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Χαλαρή βόλτα με casual look στο κέντρο της πόλης! [pics] | tlife.gr

Το 2019 έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και τα επαγγελματικά της βρίσκονται σε αρμονία. Η σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια μετρά πλέον 1,5 χρόνο και αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δεσμούς της. Ο τραγουδιστής μιλά στην ψυχή της και δεν σταματά στιγμή να την φροντίζει και την νοιάζεται. Η συγκατοίκηση φαίνεται πως τους ένωσε ακόμα περισσότερο, αφού τόσο ο ένας όσο και ο άλλος λάμπουν από ευτυχία.

Μπορεί να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και σπάνια να δίνουν συνεντεύξεις, όμως είναι full in love και αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν. Η Τόνια θέλει να δίνει συνεντεύξεις μόνο όταν έχει να παρουσιάσει κάποια δουλειά, καθώς πιστεύει ότι η προσωπική της ζωή αφορά μόνο εκείνη και τον σύντροφό της. Από την άλλη, ο Κωστής λατρεύει να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του και δεν είναι λίγες οι φορές που αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του, η οποία τον απολαμβάνει είτε από το πρώτο τραπέζι είτε backstage. Και οι δύο έχουν τεράστια αδυναμία στα ταξίδια, οπότε για τη νέα χρονιά ένα από τα πράγματα που θέλουν να κάνουν είναι να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν καινούργιους πολιτισμούς.

Η αλήθεια είναι ότι το επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για να κάνουν αυτά που τους ευχαριστούν. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε στο κέντρο της πόλης την ηθοποιό να κάνει βόλτα με casual look. Η ίδια κομψή και ευδιάθετη πόζαρε στον φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: NDP

READ more