Τραγωδία: Ο γαμπρός εκτέλεσε τη νύφη και τον κουμπάρο!

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο 29χρονος πωλητής Ροζέριο Νταμασκένα δεν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κάτι πήγαινε στραβά νωρίτερα κατά τη διάρκεια της τελετής ή της γαμήλιας δεξίωσης.

Οι Αρχές δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποια εξήγηση όσον αφορά το κίνητρο του δράστη, δεδομένου μάλιστα ότι τα μέλη της οικογένειας ήταν συγκλονισμένα και δεν ήταν ακόμη σε θέση να δώσουν κατάθεση.

Παρόλα αυτά ο υπεύθυνος για την διαλεύκανση της υπόθεσης αστυνόμος Ζοάο Μπρίτο δήλωσε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, καθώς ο γαμπρός είχε κρύψει το όπλο στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Η αδερφή της 25χρονης νύφης Ρενάτα Αλεξάντρα Κόστα Κοέλιο δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους. «Η αδερφή μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπούσε και ήθελε να την αγαπούν. Εκείνος ήταν ευτυχισμένος, εκείνη ήταν ευτυχισμένη, η δεξίωση ήταν πανέμορφη.”

Η οικογένεια του γαμπρού λάτρευε την αδερφή μου και αδυνατεί να καταλάβει αυτό που συνέβη. Ο Ροτζέριο αποδείχτηκε ότι ήταν ένας ψυχοπαθής που ξεγέλασε ολόκληρη την οικογένεια και σκότωσε τον καλύτερο του φίλο, δηλαδή τον κουμπάρο.», είπε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo.

Read More

And More