Τζ. Αλοιμόνου: Το νέο μιούζικαλ, τα τουρκικά σίριαλ και η επιθυμία της να ξαναγίνει μανούλα!

Η Τζίνα Αλοιμόνου επιστρέφει δυναμικά στο σανίδι με ένα ρόλο-έκπληξη, ύστερα από δυο χρονιά αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η μελαχρινή καλλονή θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ του Αλφρέντ Ζερύ “Έκτο Πάτωμα”, που διασκευάστηκε από την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην “Real life”, μίλησε με πάθος για το θέατρο και τον ρόλο της στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, την τηλεόραση και την φιλία, ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε ακόμα ένα παιδί.

Πόσο σημαντικό είναι για την Τζίνα να συνεχίσει να εργάζεται;
“Όλοι έχουν την ανάγκη να εργαστούν, να εκφράζονται, να διοχετεύουν την ενέργειά τους και να παράγουν! Έκανα ένα σύντομο διάλειμμα με πον – πον, ροζ καλτσάκια και ζιπουνάκια, μακριά από τους απαιτητικούς κι έντονους ρυθμούς της δουλειάς. Ως μητέρα, θεωρώ τον χρόνο μου πολύτιμο κι επιλέγω με αυστηρότητα ό,τι κάνω…”.

Οι τηλεοπτικές δουλειές είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά, την ενδιαφέρει η τηλεόραση;
“Αν και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε τουρκικά για να παίξουμε στην ελληνική τηλεόραση, σιγά σιγά βλέπω να γίνονται πάλι κάποιες αξιόλογες προσπάθειες, όπως το “Με λένε Βαγγέλη”, που αποδεικνύουν ότι αρκεί μια έξυπνη ιδέα κι ένα καλό σενάριο για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα, με τα δεδομένα της εποχής.”.

Νιώθει γεμάτη;
“Νιώθω χαρούμενη για την έκβαση της ζωής μου έως τώρα, αλλά δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.”.

Κρατά μακριά τη ζωή της από τα φώτα της δημοσιότητας…
“Ούτε κρύβομαι, ούτε αποκαλύπτω τις ιδιωτικές μου στιγμές. Άλλωστε αυτές οι προσωπικές στιγμές αφορούν συγκεκριμένους ανθρώπους κι όχι το ευρύ κοινό.”.

Αντλεί τη μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση…
“Βλέποντας κάποια από τα όνειρά μου να εκπληρώνονται χωρίς να εξαντλούνται.”.

Το ελάττωμά της, που δεν διστάζει να ομολογήσει…
“Να προσδίδω σε ανθρώπους αρχικά περισσότερη αξία απ’ αυτή που τους αναλογεί.”.

Πώς επιλέγει τους φίλους της
“Δεν υπάρχει συνταγή! Για να γνωρίσεις φίλους πρέπει να είσαι τυχερός. Για να τους αναγνωρίσεις, πρέπει να είσαι ικανός! Και για να τους κρατήσεις πρέπει να είσαι δοτικός.”.

“H ομορφιά σού ανοίγει την πρώτη πόρτα… Τις υπόλοιπες τις ανοίγεις με το μυαλό σου”…;
“Συμφωνώ. Η πρώτη πόρτα μπορεί να σου ανοίξει λόγω της ομορφιάς ή της γοητείας, οι υπόλοιπες θα σου ανοιχτούν βάσει του τι έκανες στο προηγούμενο δωμάτιο.”.

Αισθάνεται τυχερή;
“Θα απαντήσω με μια φράση του Τόμας Τζέφερσον (σ.σ. Πρόεδρος Αμερικής). “Όσο πιο πολύ δουλεύω, τόσο πιο τυχερός γίνομαι.”.”.

Η αλλαγή έχει φέρει στη ζωή της η μητρότητα
“Από τη μια μέρα στην άλλη και η γυναίκα και ο άντρας πρέπει ν’ αντιληφθούν ότι υπάρχει ένας νεός άνθρωπος, που γόνεται η απόλυτη προτεραιότητά του.

Θα έκανε δεύτερο παιδί;
Θα ήθελα.

Read More

And More