Τζένη Μπαλατσινού: Ο γάμος, οι φήμες, τα παιδιά της και η νέα ζωή!

Η ζωή της λίγο – πολύ γνωστή. Η εικόνα της ιδιαίτερα οικεία. Η δουλειά της αναγνωρίσιμη. Η πορεία της ακόμα σ’ εξέλιξη. Κι αυτό είναι το ομορφότερο για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια του Mega και οικοδέσποινα της εκπομπή Jenny Jenny φωτογραφίζεται σε ρόλο σέξι αμαζόνας για το περιοδικό Glow και μιλά για όλα.

Με µια εξοµολογητική διάθεση η Τζένη αποκαλύπτει τις άγνωστες πλευρές του χαρακτήρα της. Πιο συνειδητοποιηµένη, πιο κατασταλαγµένη, πιο φιλοσοφηµένη, πιο δεκτική, µε µεγάλες δόσεις αυτογνωσίας. Η Τζένη στην καλύτερη εκδοχή της!

“Θεωρώ ότι ο προορισμός του ανθρώπου είναι η διεύρυνσή του και όχι η στενότητα. Αυτό επιδιώκω σε όλες µου τις εκφάνσεις. Να κατανοώ και να µην κρίνω, ν’ ακούω χωρίς να βιάζοµαι να ερµηνεύσω, είτε στις προσωπικές µου σχέσεις είτε στις επαγγελµατικές. Νιώθω καλά και περήφανη για πολλά µικρά καθηµερινά πράγµατα που έχω κατακτήσει. Είµαι σε µία ώριµη και δηµιουργική φάση της ζωής µου κι αυτό µου αρέσει πολύ”, αποκαλύπτει στην Σόνια Ταλαντινού.

Τι πιστεύει όμως, για το θεσμό του γάμου; Πώς λειτούργησε σε εκείνη;

“Η εµπειρία σε κάποια πράγµατα µπορεί να είναι ανασταλτική και στην εξέλιξή τους. Μεγαλώνοντας, χρειάζεται να ισορροπούµε ανάµεσα στην εµπειρία και στην πρόκληση, στο νέο και το άγνωστο. Μόνο έτσι µπορείς να κρατήσεις την παιδικότητά σου. Ο γάµος είναι ένας ιερός θεσµός όταν πραγµατικά η ένωση γίνεται µε συναίσθηµα και όχι για να καλύψει άλλου είδους ανάγκες. Πιστεύω στην ένωση δύο ανθρώπων, όταν η επιλογή έχει καθαρότητα. Πιστεύω και θέλω το «για πάντα µαζί» στη ζωή µου. Είµαι ροµαντική…”

Ζει τη ζωή που ονειρεύτηκε; Της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να επανεκτιµήσει τη ζωή της;

“Νιώθω ευγνωµοσύνη για όλα όσα έχω ζήσει και ζω. Επανεκτιµώ ή προσδιορίζω εκ νέου κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις που όλοι, λίγο πολύ, κουβαλάμε από τα παιδικά μας χρόνια. Και τις δουλεύω. Θέλω να είμαι καλά και να μπορώ να έχω και να προσφέρω τον καλύτερό µου εαυτό στα παιδιά μου, στους συνεργάτες μου, στους φίλους και στο ευρύτερο µου περιβάλλον. Θέλω να είμαι πολύτιμη και χρήσιμη στη μικρή κοινωνία που ζω”.

Η μοναξία είναι από επιλογή; Πόσο εποικοδομητική είναι;

“Επιδιώκω και αγαπάω τη µοναχικότητά µου. Μου αρέσει να κάθοµαι σπίτι και να διαβάζω, ν’ ακούω µουσική, να µαγειρεύω, να ψάχνω καινούρια πράγµατα σε ό,τι αφορά στη δουλειά µου και νέους τρόπους επικοινωνίας. Αλλά και οι φίλοι µου παίζουν πολύ σηµαντικό ρόλο στη ζωή µου. Είναι όλοι τόσο διαφορετικοί µεταξύ τους και προέρχονται από διαφορετικούς χώρους που αυτό µου δημιουργεί ένα είδος ασφάλειας και δε µε αφήνει να πλήξω ποτέ”.

Ποια ήταν η πιο αναπάντεχη στιγµή που την σηµάδεψε;

“Η γέννηση των τριών παιδιών µου, όπως και η κάθε πρωτιά τους… το πρώτο τους γέλιο, το πρώτο τους µπάνιο, η πρώτη φορά που µ’ αιφνιδίασαν…”

Τέλος, οι φήµες που γράφτηκαν για εκείνη είναι ό,τι πιστεύει αληθινά ο κόσµος; Θωρεί ότι το παιχνίδι της δηµοσιότητας το διαχειρίζεται σωστά;

“∆εν έχει γραφτεί ή ειπωθεί κάποιο γεγονός ή κριτική από δηµοσιογράφους που να εµπεριέχει κακία. Στην ευρύτερη, τώρα, πανελίστικη διάθεση των καιρών, όλα µέσα στο παιχνίδι είναι, αρκεί να τηρούνται τα όρια του σεβασµού”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΑ ΔΕΣΥΠΡΗ
STYLING: ΑΝΤΑ ΜΙΣΘΟΥ
MAKE UP ARTIST: ΒΑΣΩ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
HAIR ARTIST: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Η φωτογράφιση της Τζένης για το Glow έγινε στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων

Read More

And More