Τζένη Μπαλατσινού: Ρομαντικό δείπνο στη Σαρωνίδα με τον Ανδρέα Παππά!

Είναι εδώ και πολλούς μήνες μαζί και ξέρουν να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον αγαπημένο της Ανδρέα Παππά, που μετά τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους έγιναν πολύ προσεχτικοί.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί και δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν… Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους “τσάκωσε” σε ένα prive και ιδιαίτερα ρομαντικό δείπνο στη Σαρωνίδα. Η έξοδός τους έγινε το Σάββατο 16 Απριλίου στις 8 το βράδυ και προορισμός τους ήταν το εστιατόριο Λίθοινον Private 16, ένας ιδιωτικός χώρος λίγων εκλεκτών πελατών, όπου οι δυο τους έμειναν περίπου για 3 ώρες.

“ Η σχέση τους μετρά 1,5 χρόνο. Φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους. Η Τζένη έχει ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, ως μητέρα και παρουσιάστρια του Jenny Jenny και ο Ανδρέας ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων”, αποκάλυψε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164