Τζένη Μπότση: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με την τεσσάρων μηνών κόρη της!

Το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της έχει ανοίξει εδώ και τέσσερις μήνες η Τζένη Μπότση, αφού βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Ήταν 18 Νοεμβρίου όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, υποδέχτηκαν την κόρη τους στον κόσμο και επισφράγισαν με τον πιο δυνατό τρόπο την αγάπη τους.

Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης να ζει πρωτόγνωρες στιγμές με την τάχιστη εξάπλωση του κορονοϊού, όμως η Τζένη Μπότση κρατά την ψυχραιμία της και δεν αφήνει το άγχος να επηρεάσει την ευτυχία της. Η ίδια μένει στο σπίτι της τηρώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί με την οικογένειά της.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με το μωρό της. Μητέρα και κόρη κάθονται στο κρεβάτι, με την περήφανη μαμά να διαβάζει ένα παραμύθι.

“Μπορεί να #μένουμεσπίτι αλλά είναι μια ευκαιρία να διαβάζουμε αγκαλιά!! Είναι 4ων μηνών και το απολαμβάνει!! Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας… είναι ευκαιρία”.

Μαμά και κόρη σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο!

Read More

And More