Τζένη Μπότση: Το συγκινητικό μήνυμα προς την κόρη της – “Πονάει η ψυχή μου που δε θα έχεις μνήμες απ΄το δάσος που ζούσες”

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Τζένη Μπότση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram με αφορμή της πυρκαγιές που έχουν κάψει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Η δημοφιλής ηθοποιός που είχε σπίτι σε μια από τις περιοχές που κάηκαν βλέποντας τις τεράστιες καταστροφές και σπεπτόμενη πως η κορούλα της δε θα μπορεί πλέον να κάνει τις βόλτες της στο δάσος όπως συνήθιζε αλλά και να παίζει με τις φίλες της, έγραψε:

“Πονάει η ψυχή μου…. Και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δυστυχώς δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες και που έκανες βόλτες μέχρι χτες…. Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κινήσω γη και ουρανό και θα στο ξανακάνω όπως ήταν.

Για εσένα, για τους φίλους σου που μεγαλώνατε στον ίδιο δρόμο και τώρα θα δεν θα είστε πια γείτονες, για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τη μητέρα μου που περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της…. Έτσι λοιπόν θα φυτέψεις το πρώτο σου δέντρο ….και θα το καμαρώνεις να μεγαλωνει όπως καμαρώνω κι εγώ εσένα”

Read More

And More