Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics] | tlife.gr

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετρά πια 4 χρόνια και εκείνοι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει προτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους καθώς και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους όλοι μίλαγαν για ένα ταιριαστό ζευγάρι και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση ήρθε για να μείνει. Στο πρόσωπο του Δήμου η γνωστή ηθοποιός έχει βρει ακριβώς όσα ονειρεύτηκε και το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνον. Το απόγευμα της Τρίτης, ο καλός φίλος και συνάδελφος του ζευγαριού, Νίκος Πουρσανίδης είχε γενέθλια και η Τζένη δεν γινόταν να λείπει από το πάρτι του. Ο ηθοποιός διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο «Big Apple» και το όμορφο ζευγάρι έδωσε το παρών.

Μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, όμως μέχρι στιγμής η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού όλα κυλάνε ήρεμα και χαλαρά. Μαζί της ήταν και ο καλός της Δήμος, ο οποίος φρόντιζε να μην της λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more