Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντηση για το κόμμα των Σπαρτιατών και το «καρφί» στον Γιώργο Λιάγκα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε η Τζώρτζια Κεφαλά να δώσει τέλος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη δήλωσή της για το κόμμα των Σπαρτιατών.

«Οι «Σπαρτιάτες» αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά» ήταν η δήλωση της Τζώρτζιας Κεφαλά που προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια στην ανάρτησή της να κάνει λόγο για παρερμήνευση των δηλώσεών της ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και το “καρφί” της στον Γιώργο Λιάγκα.

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας» έγραψε στην ανάρτησή της η Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Read More

And More