Τζούλια Κόλλια: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της – «Ο χρόνος έχει παγώσει»

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια, καθώς υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Το ζευγάρι εδώ μετά από εννέα μήνες αναμονής κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Η Τζούλια Κόλλια ως νέα μανούλα, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα με το νεογέννητο γιο της και ως λάτρις των social media, μοιράζεται πολλές από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Τρίτης 27/5 η Τζούλια Κόλλια έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ποστάροντας αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της.

«Έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες και μου μοιάζει σαν χθες. Ο χρόνος έχει παγώσει στις 16/6 κι ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει πως πλέον είμαι ΜΑΜΑ…σίγουρα έχω παρά πολλά να μάθω και χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα αλλά θέλω να ξέρεις πως είμαι εδώ δίπλα σου και υπόσχομαι να τα μάθουμε όλα μαζί», έγραψε η Τζούλια Κόλλια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More