Β. Περρής: “Μου αρέσει η σέξι αθωότητα της Φαίης Σκορδά!”

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την Ελένη Μενεγάκη, την Φαίη Σκορδά, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελεονώρα Μελέτη, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά για τον Θέμο Αναστασιάδη!
Για την Ελένη Μενεγάκη: “Πιστεύω ότι φέτος η Ελένη κάνει μια πολύ καλή εκπομπή σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων χρόνων. Της έχει κάνει καλό η μετακίνηση. Επίσης πιστεύω ότι κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις και καλή επιλογή καλεσμένων, γιατί έχουμε κουραστεί πια να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα. Είναι πολύ προσεγμένος και δουλεμένος ο τρόπος που τους χειρίζεται.”
Για την Φαίη Σκορδά: “Μου αρέσει πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Μου αρέσει η σέξι αθωότητα που έχει και η στάση αξιοπρέπειας που κρατά απέναντι σε όλα. Κατάφερε να πετάξει με ένα απλό τίναγμα την σκόνη του “μεσημεριανάδικου”, όταν άλλες έχουν φέρει… ολόκληρες ηλεκτρικές σκούπες και δεν τα έχουν καταφέρει. Πιστεύω ότι το μέλλον του πρωινού είναι η Φαίη, αρκεί να της δώσουν περισσότερο χώρο, γιατί στην αρχή ήταν στριμωγμένη.”
Για την Τατιάνα Στεφανίδου: “Η Τατιάνα το ξέρει το άθλημα. Ακόμα και η στροφή που έκανε στην εκπομπή πρόσφατα, δείχνει μια ευφυΐα επιβίωσης, που στο επόμενο στάδιο θα είναι θρίαμβος. Εμένα μου αρέσει η Τατιάνα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν και δεν τα παρατάνε και ψάχνουν να βελτιώσουν την εκπομπή τους μου αρέσουν πολύ.”
Για την Ελεονώρα Μελέτη: “Για μένα η Ελεονώρα κάνει μια εκπομπή από αυτές που δεν θα αντέξω να δω. Είναι πολύ όμορφη τώρα που έχει αδυνατίσει, έχει βελτιώσει την εικόνα και την αυτοπεποίθησή της, αλλά ως είδος εκπομπής δεν θα το αναζητούσα. Μόνο μια παράκληση προς την εκπομπή, να είναι πιο ορθογραφημένοι στους τίτλους που βάζουν“.Και συνέχισε μιλώντας για την μετακίνησή της απέναντι από την Μενεγάκη: “Κρίμα γιατί πάνω που είχαμε δει να γίνονται φίλες και να λένε πόσο πολύ αγαπιούνται και πόσο όλα αυτά ήταν μια ήταν μια παρεξήγηση, τώρα θα ξεκινήσει νέος κύκλος παρεξηγήσεων.”

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Αχ, ο αγαπημένος μου συγγραφέας. Έχει γράψει ένα βιβλίο… Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει, είναι και ερωτευμένος, τον βλέπουμε με πολλά χαμόγελα, πολλά κιλά… Έμπλεξε με cup cakes. Έπρεπε να είναι διατροφολόγος η καλή του. Αυτά έχουν πολλά λιπαρά.”

Για τον αγαπημένο του φίλο Θέμο Αναστασιάδη: “Είναι το πιο γελοίο πρόσωπο που έχει βγάλει ποτέ η τηλεόραση!” και στη συνέχει αποκάλυψε ότι έχουν τσακωθεί μόνο δύο φορές: “Έχουμε μαλώσει δύο φορές και μετά είχαμε αγκαλιές και τέτοια. Δεν είναι ότι το καταπίνουμε και δεν μαλώνουμε. Απλώς όταν έχουμε διαφωνία, την ξεπερνάμε με συζήτηση και καλή διάθεση.”

Read More

And More