Βαλάντης: “Έκανα χρήση ναρκωτικών 1,5 χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό”

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Βαλάντης επέστρεψε δυναμικά και μίλησε χωρίς φόβο για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε για 1,5 χρόνο, το χωρισμό του με την σύζυγό του, τον γιο του, αλλά και τις τρεις γυναίκες που είχε συνευρεθεί ερωτικά την ίδια στιγμή.
“Είμαι σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο ακόμη. Με στενοχωρεί ο χωρισμός, γιατί κάθε φορά που έβρισκα έναν άνθρωπο και έλεγα είμαι ερωτευμένος, πάντα αυτό τελειώνει. Χώρισα, γιατί δεν άντεξα τη δέσμευση”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ”.
Για το παιδί που απέκτησε με την Έλενα Γκρέκου ανέφερε: “Τώρα πια έχω συνέχεια μαζί μου τον γιο μου. Μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω μαζί του. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά. Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί.”.

Ακόμη, ο Βαλάντης αποκάλυψε την εξάρτηση του απο τα ναρκωτικά: “Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια άσχημη περίοδος στη ζωή μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη μαστούρα είναι να είσαι νηφάλιος. Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα… Και κοκαϊνη δοκίμασα, αλλά κατάλαβα πραγματικά ότι δεν μου έδινε τίποτα. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα”.
Πώς είναι, όμως, αυτήν την περίοδο στην προσωπική του ζωή;
“Είμαι ερωτευμένος. Όλες αυτές οι αποτυχημένες σχέσεις μου, με βοήθησαν να δημιουργήσω μια σχέση με ειλικρίνεια. Δεν σκοπεύω να παντρευτώ, ούτε να κάνω άλλο παιδί. Σε αντρικές κουβέντες με φίλους, συνειδητοποίησα ότι σίγουρα οι γυναίκες που έχω συνευρεθεί είναι πάνω απο τον μέσο όρο των αντρών… Έχω συνευρεθεί και με τρείς γυναίκες ταυτόχρονα”.
Τέλος για τους καλλιτέχνες Πάριο, Αλεξίου, Γαλάνη εξηγεί γιατί δεν θα πήγαινε να τους ακούσει: Δεν θα τραγουδάω 45 και 50 χρονών. Θέλω να σταματήσω όταν πρέπει. Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν… Τον Πάριο δεν θα τον έβλεπα πια… Ούτε την Αλεξίου και την Γαλάνη ούτε κανέναν δεν θα πήγαινα να ακούσω. Νομίζω ότι πρέπει να σταματάς σε ορισμένη ηλικία”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More