Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε»

Στον πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι η Βαλέρια Κουρούπη και ο πρώην σύζυγός της Νίκος Ξύδης.

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο και διατηρεί μέχρι σήμερα μια άριστη σχέση παραχώρησε την πρώτη του κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιό του. Οι δυο τους εξήγησαν πως κατάφεραν να έχουν αυτή την τόσο όμορφη σχέση μέχρι σήμερα αφού τα περισσότερα ζευγάρια όταν χωρίζουν απομακρύνονται κατά πολύ ο ένας από τον άλλον και κόβουν κάθε είδους επαφή ή κρατούν μόνο τα τυπικά.

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις.. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες… Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι… Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε» συμπλήρωσε από τη δική του πλευρά ο Νίκος Ξύδης.

Σε άλλο σημείο, το πρώην ζευγάρι αναφέρθηκε στη μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη, λέγοντας πως ήταν ο άνθρωπος που στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους για τον χωρισμό τους.

«Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις και ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας» είπε η ηθοποιός με τον γιο της Ελένης Βιτάλη να σημειώνει,

«Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε»

Και στη συνέχεια, η Βαλέρια Κουρούπη εξήγησε πώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στον γιο τους.

«Είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση αλλά είχε βάλει άλλα στο μυαλό του. Σκεφτόταν ότι εγώ μπορεί να έχω κάτι και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος και ότι μάλλον θα χωρίσουμε και ανακουφίστηκε πολύ. Τα παιδιά θέλουν αλήθεια», δήλωσε η ηθοποιός.

Read More

And More