Βαλέρια Κουρούπη – Νίκος Ξύδης: Αυτές είναι οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο

Η Βαλέρια Κουρούπη έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου, όπου και αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές της ζωής της και στη νέα της καθημερινότητά μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως διατηρεί μια άψογη επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της,  τον οποίο  συναντά τακτικά όπως αναφέρει η ίδια….

Πώς καταφέρνετε και διατηρείτε άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιο;

«Σ’ εμάς, το διαζύγιο μας απέδειξε ότι είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, ότι ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε, κάναμε καλά που αποκτήσαμε παιδί, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούνται. Ακόμη αγαπάει ο ένας τον άλλον, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, πρέπει να σβήσουμε όλα τα προηγούμενα.

Αλληλοβοηθιόμαστε, σταθήκαμε στα δύσκολα ο ένας στον άλλον και παραμένουμε οικογένεια. Δεν μας δένει μόνο το παιδί, μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ η ζωή και η δουλειά του Νίκου, όπως κι εκείνον αντίστοιχα. Μιλάμε στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε… Μεγαλώσαμε μαζί και αν τον απαρνηθώ και τον αντιπαθήσω, κάποιο λάθος θα έκανα και όταν τον διάλεξα».

Η σχέση με την πρώην πεθερά σας, Ελένη Βιτάλη, διαταράχθηκε μετά το διαζύγιο;

«Η Ελένη είναι ανοιχτόμυαλη και άνθρωπος του συναισθήματος που ακούει. Πράγματι, κανείς δεν θα ήθελε να τελειώσει αυτός ο γάμος, αλλά ήταν εκεί να στηρίξει και να δώσει κουράγιο».

Read More

And More