Βαλέρια Κουρούπη: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές με τον σύζυγό της! [pics]

Βαλέρια Κουρούπη: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές με τον σύζυγό της! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να είναι και οι δυο, άνθρωποι χαμηλών τόνων και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» σε πολύ τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο. Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη και τον σύζυγό της και μουσικό, Νίκο Ξύδη.

Οι δυο τους βρέθηκαν τις μέρες των γιορτών στο Mayor στο Κολωνάκι και τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές δεν είχαν τέλος. Η Βαλέρια, μάλιστα, έδειχνε να είναι στα καλύτερά της και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον σύζυγό της.

Η γνωστή ηθοποιός άλλωστε, μιλά πάντα με θαυμασμό για τον άντρα της ζωής της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε αποκαλύψει για το γάμο της και τη γνωριμία της με τον Νίκο Ξύδη. «Έτυχε να βρεθούμε σε σπίτι φίλων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ήταν και εντελών μοιραίο να συναντηθούμε, γιατί τόσο εκείνος όσο κι εγώ ήταν να μην πάμε εκείνο το βράδυ. Τελικά εγώ πήγα για πέντε λεπτά και μόλις τον είδα, έμεινα, όπως κι εκείνος δηλαδή.

Ήταν πολύ περίεργο αυτό που μας συνέβη. Αισθανόμασταν τρομερή οικειότητα, αν και είχαμε μόλις γνωριστεί, σε σημείο που τέλειωνε ο ένας τη φράση του άλλου. Μιλούσαμε σαν να ήμασταν μόνοι μας. Για να καταλάβει πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώσαμε, πάνω στον μήνα πήραμε την απόφαση να συζήσουμε κιόλας».

READ more