Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: “Αναρωτιόμαστε σε ποιον μοιάζει και η πρώτη κόρη μας και η δεύτερη” Video

Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Βασιλική Μιλλούση έζησε για δεύτερη φορά το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της! Η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής υποδέχτηκε στις 3 Δεκεμβρίου την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, ενώ την περασμένη Τρίτη η ευτυχισμένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με το μωρό της. 

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για το χαρμόσυνο γεγονός: «Δεύτερη φορά, διπλή χαρά. Γέννησα την Πέμπτη, είχα και μια νοσηλεία 15 μέρες πριν γιατί βιαζόταν η μικρούλα. Αλλά ήμουν στα ασφαλή χέρια του γιατρού μου και όλα πήγαν καλά. Αναρωτιόμαστε σε ποιον μοιάζει και η πρώτη κόρη μας και η δεύτερη. Οι κόρες μου και ο άντρας μου είναι η ζωή μου όλη. Προλάβαμε να ετοιμάσουμε το σπίτι γιατί πάντα μια μαμά βιάζεται από τον 7ο μήνα και κυρίως ήθελα να δω πως θα αντιδράσει η μικρή Σοφία», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

 

«Τόσο μικρό μωράκι έχω να κρατήσω ένα χρόνο. Η Σοφούλα έχει γίνει ολόκληρο μωρό και αυτό μου φάνηκε γατάκι. Είμαι τρισευτυχισμένος που βρέθηκα στη γέννα και έζησα αυτή την εμπειρία. Οι κόρες μου είναι σίγουρα τα καλύτερο μετάλλιο. Κοιμάσαι, ζεις και ξυπνάς για τα παιδιά σου. Έχουμε προετοιμάσει τη Σοφία, χάιδευε την κοιλιά της Βασιλικής μήνες πριν» δήλωσε από την άλλη, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Read More

And More