Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Όλα για την οικογένειά τους! Φωτογραφίες

Μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια -όπως ακριβώς την είχαν φανταστεί- δημιούργησαν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Το ζευγάρι έχει πια τέσσερα πανέμορφα παιδιά (τρία αγόρια και ένα μόλις τριών μηνών κοριτσάκι) και είναι στα καλύτερά τους!
Και όπως καταλαβαίνεις η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς… Ναι, υπάρχουν ρομαντικά τετ α τετ και βόλτες μόνο για δυο, όποτε έχουν χρόνο, αλλά το τελευταίο διάστημα απολαμβάνουν και τις χαλαρές βόλτες με όλη την οικογένεια στα νότια προάστια.
Σε ένα από αυτούς τους περιπάτους, τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE… Love and married η Ολυμπία και ο Βασίλης βγήκαν για παιχνίδι με τα αγόρια τους – Θανάση, Βασίλη junior και τον βενιαμίν Δημήτρη – ενώ η μπέμπα τους ξεκουραζόταν στο καρότσι της.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μάλιστα, άφησε για λίγο στην άκρη τις φόρμες και επέλεξε ένα casual λουκ με τζιν, ενώ η Ολυμπία επέλεξε πιο αθλητικό στυλ. Το πρώην μοντέλο, άλλωστε, φαίνεται να έχει ανανεωθεί πολύ και αυτές τις μέρες βρίσκεται και σε πρόγραμμα διατροφής για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, μας εξέπληξε όταν δίχως ίχνος κόμπλεξ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με το πώς είναι το σώμα της μετά από τις 4 γέννες και έκανε και τις υπόλοιπες μαμάδες να νιώσουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους, ακόμη κι αν έχουν πάρει λίγα κιλά και έχουν χαλάρωση στην κοιλιά.

Η Ολυμπία, πάντως, με την στήριξη του άντρα της, φαίνεται πως συνεχίζει την προσπάθεια και φαίνεται πως δεν θα της πάρει και πολύ να επιστρέψει στα κιλά που είχε πριν τις εγκυμοσύνες.

Read More

And More