Βασίλης Ζούλιας: Η δημόσια απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο μετά τα όσα είπε εναντίον του

Τη δική του απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram φαίνεται πως θέλησε να δώσει ο Βασίλης Ζούλιας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας.. Τότε, ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε ισχυριστεί ότι η Ματούλα, “δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας” και πως κάθε φορά που μιλούσαν στο τηλέφωνο εκείνη του έλεγε τα χειρότερα για τον σχεδιαστή.

Τότε, ο Βασίλης Ζούλιας δεν είχε πάρει θέση, ωστόσο, ο Περικλής Κονδυλάτος, στενός φίλος και συνεργάτης του σχεδιαστή απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Αποστολόπουλο ως, “ψυχολογικά ασταθή“. Οι δηλώσεις αυτές έφεραν νέα αντίδραση από τον Νίκο Αποστολόπουλο ο οποίος ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τόσο του Βασίλη Ζούλια όσο και του Περικλή Κονδυλάτου. (δες εδώ το χρονικό της κόντρας)

Ο Βασίλης Ζούλιας, που μέχρι σήμερα κράταγε σιγήν ιχθύος, αποφάσισε τελικά να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας, «Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από ανθρώπους που λένε λίγα σκουπίδια για μένα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Read More

And More