Βασίλης Ζούλιας: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία – «Θα βάζω ό,τι θέλω»

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 ο Βασίλης Ζούλιας, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, τις τελευταίες μέρες δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από διαδικτυακούς φίλους και αφορμή στάθηκε  μια φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από το βίντεο λοιπόν, ο Βασίλης Ζούλιας εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές αλλά και για να σταματήσουν να του κάνουν αρνητική κριτική.

 «Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιο λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ό,τι αφορά τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους το Κ.Κ.Ε εσωτερικούς στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, του αγαπάω και με αγαπάνε. Eλεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω».

«Τι πάθατε; για ποιο λόγο τέτοιο μένος; Hρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιπο ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάσω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι ένα κοινωνικό προφίλ. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Έπρεπε να τα πω», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Read More

And More