Βάσω Λασκαράκη: Η εξομολόγηση για τη νέα της σχέση – «Δεν θέλω να κρύβομαι»

Βάσω Λασκαράκη: Η εξομολόγηση για τη νέα της σχέση – «Δεν θέλω να κρύβομαι» | tlife.gr

Πριν ένα χρόνο η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ενημερώνοντας τον κόσμο με μια λιτή ανακοίνωση για την απόφασή τους. Οι δυο τους, ωστόσο, αποφάσισαν πως βασική προτεραιότητά τους είναι η κόρη τους και οι σχέσεις τους παρά το διαζύγιο παραμένουν καλές για χάρη του παιδιού!

Ο καιρός βέβαια, πέρασε και τώρα οι δυο ηθοποιοί έχουν φτιάξει και πάλι τη ζωή τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού και η Βάσω Λασκαράκη έχει ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και είναι στα καλύτερά της.

Η γλυκιά τηλεοπτική «Λυδία Χαμπέα», μάλιστα, μπορεί να μην μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, οι κοινές εμφανίσεις όμως με τον καλό της αποκαλύπτουν πως ζει έναν δυνατό έρωτα! Η ίδια μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και αποκάλυψε πως δεν θέλει να κρύβεται πια! «Δεν θέλω να κρύβομαι. Είμαι καλά και θέλω να ζω άνετα… Δεν θέλησα να κρύψω τη νέα μου σχέση γιατί εγώ τη στιγμή που αποφάσισα να κυκλοφορήσω ελεύθερα, είχα αποφασίσει ότι αυτή είναι η επόμενη σχέση μου και θα συνεχίσω έτσι τη ζωή μου. Κλείνω τα 39 την άλλη Παρασκευή και χαίρομαι πολύ για αυτό και δεν με πειράζει καθόλου σε αυτή τη φάση της ζωής μου να κρύβομαι. Δεν είμαι 25, δεν είμαι 29, είμαι 39, έχω περάσει ένα διαζύγιο, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να αναλώνομαι στο να κρύβομαι ή όχι. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να ζήσω τη ζωή μου κανονικά και όπου με βγάλει», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Βάσω Λασκαράκη.

Μιλώντας για τη νέα της σχέση και το τι αγαπά στον Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε συγκινημένη: «Δεν μπορώ να πω μόνο ένα. Είναι πολλά μια ολόκληρη παρουσία μια ουσιαστική αύρα, μια ολόκληρη κατάσταση που δεν μπορώ να περιγράψω».

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός φάνηκε να έρχεται σε αμήχανη θέση όταν ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε για το μονόπετρο δαχτυλίδι που φορά. Εκείνη, προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση και με την βοήθεια της Ναταλίας… τα κατάφερε!

Δες το video της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»:

READ more