Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία επέστρεψε στη δουλειά της σε άλλο πόστο – Ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε η εξομολόγηση της νεαρής κοπέλας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ χθες πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας ένας ακόμη μάρτυρας που υπήρξε καλεσμένος στο επίμαχο πάρτι.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου στο Πρωινό, η νεαρή Γεωργία έχει επιστρέψει στη δουλειά της, αλλά σε άλλη θέση. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα, η ίδια δούλευε σε εξωτερικές εργασίες, αλλά τώρα αποφασίστηκε να περάσει εσωτερικά σε θέση γραφείου.

«Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά. Λαμβάνει πολλά μηνύματα και ανάμεσα στα μηνύματα και καταγγελίες από κορίτσια. Και από εκεί θα πρέπει μία επεξεργασία των στοιχείων που φτάνουν στο κορίτσι» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Αντώνης Τσολναράς είπε ότι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη είναι τεταμένη στον απόηχο της υπόθεσης και γι’ αυτό τον λόγο, το Αχίλλειον παραμένει κλειστό.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More