Μαριέττα Χρουσαλά: Επιστροφή στις αγαπημένες της συνήθειες μετά τον γάμο της Μαρίας Μενούνος! [pics,video]

Η Μαριέττα Χρουσαλά, τις τελευταίες είκοσι μέρες, έτρεχε πυρετωδώς για τις προετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro στον Άκοβο Αρκαδίας, μίας και ήταν κουμπάρα με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Τώρα όμως που η καλύτερή της φίλη παντρεύτηκε και έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο της, η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε στις καθημερινές της συνήθειες.

Μπορεί να είναι μητέρα τριών παιδιών, τα οποία φυσικά της αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά η Μαριέττα βρίσκει πάντα λίγο χρόνο να τον αφιερώσει στον εαυτό της. Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και τώρα που ολοκλήρωσε τις γαμήλιες υποχρεώσεις της επέστρεψε στη σκληρή προπόνηση. Η πρώην παρουσιάστρια και σχεδιάστρια υποδημάτων διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, κάνοντας σχεδόν καθημερινά yoga!

Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία γεύση από τη γυμναστική που κάνει – τώρα που επέστρεψε στην πρωτεύουσα – όπου ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή της, προκαλώντας για ακόμη μια φορά εντύπωση με το πόσο καλογυμνασμένο σώμα διαθέτει, δέκα μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, Κωνσταντίνου.

READ more