Βίκυ Καγιά: Αγνώριστη η κριτής του GNTM σε φωτογράφηση για περιοδικό μόδας!

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα λίγα  top model της Ελλάδας, που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες του εξωτερικού και ξέρει να μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέων. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, το hot πρόσωπο του Star (ως οικοδέσποινα του Shopping Star και κριτή του Greece’s Next Top Model) που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ναι, η γλυκιά Βίκυ Καγιά που εξαιτίας του ριάλιτι GNTM έχει γίνει το talk of the town στα social media, μαζί με τους υπόλοιπους τρεις  κριτές Σκουλό – Μπράτη- Παπαγεωργίου δεν ξεχνά την αγάπη της για το μόντελινγκ και τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις.

Αυτήν, την φορά η fashion expert πόζαρε… αγνώριστη στο φωτογραφικό φακό του Κώστα Αυγουλή, ως πρωταγωνίστρια στο FWDEFILE Magazine, για το Fashion Workshop της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Μόλις 10 μήνες μάλιστα, από τον ερχομό του γιού της Κάρολου – Ηλία, η Βίκυ όχι μόνο έχει επιστρέψει στα κιλά της, αλλά έχει ανακτήσει σε χρόνο dt την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

 

Συνεργάτες της σε αυτήν τη φωτογράφηση, ήταν ο hairstylist Βασίλης Στρατηγός, η make up artist Μαίρη Φακίνου και οι fashion designers Geneviev Majary και Σπύρος Ξυλάς.

Δες φωτογραφίες:

  

 

 

 

Read More

And More