Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βάζουν τέλος στην κόντρα μετά τη συνάντησή τους – Οι εκατέρωθεν δηλώσεις

Μετά από πολλές δηλώσεις, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλαν τέλος στην κόντρα τους.

Οι δυο παρουσιάστριες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο “Ευτυχείτε“, συναντήθηκαν και χαιρετήθηκαν στα παρασκήνια, με τη Βίκυ να κάνει την πρώτη κίνηση και να μιλάει στην Ηλιάνα.

Διάβασε εδώ επίσης: Η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν έχω πρόβλημα μαζί της και δεν πιστεύω ότι…” (video)

«Θα σας πω κάτι που είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πολύ για τη δουλειά που κάνετε, και δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και πραγματικά αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε, αλλά θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και άλλων 2 εν δυνάμει, 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος στα 28 αυτά χρόνια να έχει πει ότι έχουμε κοντραριστεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από αυτό που σας έχω πει από την καρδιά μου. Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες, γιατί δεν έχω κάτι να πω αληθινά» είπε η Βίκυ Καγιά.

Διάβασε εδώ επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Την αλήθεια για τη σχέση μας με τη Βίκυ Καγιά τη ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο” (video)

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι εδώ η Βίκυ γιατί τα γυρίσματα γίνονται ξεχωριστά, όπως και να έχει, πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα για όλους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του, και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει το ότι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες και καλλιτέχνες. Να πούμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε:

Read More

And More