Savage Beauty – Alexander McQueen! Ποιες σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της έκθεσης;

Με οικοδέσποινα την Anna Wintour το MET υποδέχτηκε χτες το βράδυ τους μεγαλύτερους σταρ και τους καλύτερους φίλους του Alexander McQueen σε μια έκθεση προς τιμή του! Η “Savage Beauty” είχε σκοπό να αναδείξει το δημιουργικό του μεγαλείο αλλά και τη σκοτεινή πλευρά του ρομαντισμού του!

Η Sarah Jessica Parker επέλεξε να φορέσει μια vintage τουαλέτα από το 2005 που είχε σχεδιάσει ο Alexander McQueen προκειμένου να τιμήσει τον αγαπημένο της φίλο! Η Beyonce δίνει απόλυτο σχήμα της κλεψύδρας στις καμπύλες της σε ένα χρυσό-μαύρο φόρεμα Emilio Pucci το οποίο τελειώνει με σχήμα γοργόνας! H Blake Lively εμφανίστηκε με μια τουαλέτα Chanel από τη χειμερινή συλλογή του 2009 που ταιριάζει υπέροχα με το νέο χάλκινο χρώμα των μαλλιών της!

H Karolina Kurkova φόρεσε μια τουαλέτα Jean Paul Gaultier με ιδιαίτερη δαντέλα στα πόδια και στο εσωτερικό της τουαλέτας βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς! Η Penelope Cruz ακολούθησε την πάγια της τακτική στο κόκκινο χαλί, μάξι τουαλέτα με ουρά, αυτή τη φορά με Oscar de la Renta, H Kristen Stewart επέλεξε τη λάθος τουαλέτα για το σωματότυπο τη καθώς τόσο το pattern όσο και η ευθεία γραμμή εξαφανίζει το σχήμα της σιλουέτας και τη θηλυκότητα της!

To δυναμικό στιλ της Jennifer Lopez καθήλωσε τους πάντες για ακόμη μια φορά! H JLo επέλεξε μια μάξι αέρινη τουαλέτα από την καλοκαιρινή συλλογή του Gucci με έντονους όγκους στους ώμους! Η Ζoe Saldana έφερε το καλοκαίρι στο κόκκινο χαλί με μια στράπλες, μίνιμαλ τουαλέτα του Calvin Klein. Η Diane Kruger φόρεσε μια τουαλέτα του αγαπημένου της σχεδιαστή Jason Wu, σε πένσιλ γραμμή με nude τοπ, διακοσμημένο με κρύσταλα swarovski και μάξι μαύρη φούστα με σκίσιμο!


Η οικοδέσποινα της βραδιάς Anna Wintour έφτασε πρώτη φορώντας Chanel! Κάθε πηγαδάκι βέβαια σχολίασε το γεγονός αρνητικά κατά τη διάρκεια της βραδιάς καθώς θα έπρεπε να είχε φορέσει Alexander McQueen! H Ciara κατάφερε να δώσει σέξι αίσθηση σε μια ρομαντική μάξι τουαλέτα του Prabal Gurun.Η Freida Pinto επέλεξε μια τουαλέτα σε λευκό με μαύρη γραβάτα από τον οίκο Chanel και ολοκλήρωσε με κοσμήματα Chopard!

Ποια άλλη θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτή τη τουαλέτα καλύτερα από τη Rihanna; Η Riri τολμάει μια πολύ σέξι τουαλέτα από δαντέλα της Stella McCartney την οπoιά συνδυάζει με ψηλοτάκουνα Christian Louboutin και κοσμήματα Wilfredo Rosado. Η J. Mendel τουαλέτα της Taylor Swift χρειάζεται σκαλιά για να αναδειχτεί λόγω της εντυπωσιακής ουράς, έτσι το gala του ΜET ήταν ακριβώς η ιδανική στιγμή για να την φορέσει! Την συνδύασε με Lorraine Schwartz κοσμήματα και Christian Louboutin παπούτσια! H Gwyneth Paltrow επιμένει μίνιμαλ και σέξι με μια τουαλέτα Stella McCartney κοσμήματα Fred Leighton και ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Η Demi Moore φοράει μια μαύρη μάξι τουαλέτα με φτερά από τον Prabal Gurung και το συνδύασε με καπέλο Philip Treacy ενώ τα Cartier σκουλαρίκια που φόρεσε κοστίζουν 480.000 δολάρια. Η Renee Zellweger επιμένει στη σέξι φινέτσα του nude με μια μάξι τουαλέτα Carolina Herrera. H Jessica Alba εμπιστεύεται τη σταθερή αξία του χρυσού με τουαλέτα και clutch Ralph Lauren τα οποία συνδυάζει με παπούτσια Casadei.

Η Μadonna δίνει μια πινελιά χρώματος με την τυρκουάζ τουαλέτα της Stella McCartney. H Daphne Guinness μας χάρισε τη στιγμή που περιμέναμε στο κόκκινο χαλί με την τουαλέτα από πούπουλα του Alexander McQueen. H Florence Welch επιλέγει λευκή τουαλέτα και γούνα Yves Saint Laurent αναδεικνύοντας το χρώμα των μαλλιών της!

Η Leighton Meester επιλέγει ένα LBD από τον οίκο Louis Vuitton και συνδυάζει με strappy sandals. Θα ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό όμως για το κόκκινο χαλί του MET! Η Αnna Dello Russo φοράει εντυπωσιακό κοστούμι και ankle boots Alexander McQueen ενώ δεν ξεχνάει να φορέσει ένα από τα αγαπημένα της head pieces! Τα χελιδόνια λειτουργούν υπέρ της Michelle Williams σε μια κοσμή τουαλέτα από τον οίκο Miu Miu.

H Fergie λάμπει στο πλευρό του Josh Duhamel με μια τουαλέτα Marchesa ενώ ο Josh φοράει Calvin Klein! H Eva Mendes συμμερίζεται τη στιλιστική άποψη της Madonna και φοράει χρώμα με Stella McCartney! H εγκυμοσύνη δεν είναι στιλιστικό εμπόδιο για την Kate Hudson! Επιλέγει να φορέσει μάξι nude τουαλέτα και να τονίζει με στρας το ήδη “τονισμένο στήθος” με μια τουαλέτα Stella McCartney.

H Mila Jojovich ψήφισε LBD με Marni και total black στα αξεσουάρ! Η Christina Ricci φόρεσε Zac Posen και αιχμαλώτισε το πνεύμα του Alexander McQueen σε μια τουαλέτα με δανέλα και τούλινη ουρά που δίνει σχήμα κλεψύδρας στο σώμα! Η Salma Hayek ήταν πάντα η πιο ένθερμη πρέσβειρα του οίκου McQueen! Αυτή τη φορά εμπιστεύεται τη σέξι δύναμη του nude.

Η Dakota Fanning έφερε την άνοιξη με Valentino Resort 2011! Η τουαλέτα της ήταν διακοσμημένη με απλικαρισμένα λουλούδια δίνοντας τον τόνο της μαγευτικής πριγκίπισσας! Η Gisele ενσάρκωσε πλήρως το πνεύμα της εκδήλωσης με την απόλυτη μάξι, κόκκινη τουαλέτα του Alexander McQueen! H Naomi υποστηρίζει καταπληκτικά μια εντυπωσιακή τουαλέτα από κεντημένα κρόσσια του Alexander McQueen.

Φυσικά, οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές δεν μπορούσαν να λείπουν από το μεγαλύτερο event της μόδας για τη χρονιά! Ο Karl Lagerfeld έφτασε συνοδευόμενος από τη Blake Lively! O Marc Jacobs έφτασε φορώντας το αγαπημένο του κιλτ συνδυασμένο με κοστούμι, ενώ το ίδιο ακριβώς look είχε και ο πρόεδρος της εταιρίας του, Robert Duffy. Ο Tom Ford έφτασε συνοδευόμενος από τη μούσα του Carolyn Murphy.

Read More

And More