Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος πατέρας στη Θέρμη

Δυστυχώς νεκρός,βρέθηκε ο μεσημέρι της Παρασκευής, ο 55χρονος πατέρας από τη Θέρμη, ο οποίος παρασύρθηκε από τα νερά, προσπαθώντας να σώσει τον 24χρονο γιο του από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης ο 55χρονος μαζί με την σύζυγό του, ειδοποιημένοι από τον 24χρονο γιό τους, αστυνομικό στο Α.Τ. Βάρης, προσπάθησαν να μετακινήσουν μαζί του, το αυτοκίνητό του που είχε ακινητοποιηθεί έπειτα από την ισχυρή βροχόπτωση. Η οικογένεια παρασύρθηκε από τα νερά. Η μητέρα εντοπίστηκε και διασώθηκε πρώτη και στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο 24χρονος.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, δυστυχώς ο άτυχος πατέρας δεν βρέθηκε ζωντανός. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του διήρκεσαν όλο το βράδυ. Ήταν άκαρπες μέχρι το μεσημέρι. Λίγο πριν από τις 15:00 όμως, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η εξέλιξη έχει συγκλονίσει τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης και όλους όσους ήξεραν την τραγική οικογένεια.

Είμαι συγκλονισμένος για τον άδικο χαμό του φίλου μας του Παναγιώτη. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη στην οικογένεια του και την συμπαράσταση μου στη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζουν“, δηλώνει στο TLIFE o Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δήμαρχος Θέρμης.

Ο γιος βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του, ενώ και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Read More

And More