Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά πόσο δύσκολα πέρασα στο Survivor All Star»

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Κυριακής 9/4 η Βρισηίδα Ανδριώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H γνωστή influencer είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της, ενώ πολλές φορές δεν διστάζει να κάνει και προσωπικές αποκαλύψεις.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που έφτιαξε ένας από τους φανς της, το οποίο ήταν έναν τραγούδι  με τίτλο «Η μπαλάντα της Βρισηίδας».

Εκείνη δεν θα μπορούσε να μη συγκινηθεί και να ευχαριστήσει τους πάντες για τη στήριξή τους αφήνοντας και αιχμές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Survivor All Star.

«Εγώ πάντως συγκινήθηκα! Ευχαριστώ πραγματικά όλους για το πάθος και την στήριξή σας που μου δώσατε και μου δίνετε μέχρι και σήμερα. Ευχαριστώ που είδατε πραγματικά τι πέρασα και ας μην σας τα είπα ποτέ μου. Όταν βγήκα από το παιχνίδι πέρυσι δεν είπα ποτέ και πουθενά πόσο δύσκολα πέρασα. Γιατί; Γιατί απλά τα είδατε μόνοι σας. Είναι μεγάλο τραγούδι και με πολύ νόημα», έγραψε πάνω στην ανάρτησή της.

Να θυμίσουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ταξίδεψε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο με τον Σπύρο Μαρτίκα, ωστόσο μετά από λίγες εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και αποχώρησε οικειοθελώς.

Read More

And More