“X-Factor”, “Familiar” ή “Πακέτο”; Τι είδαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές;

Πέμπτη βράδυ χθες και παρά το γεγονός ότι ο τυφώνας “Survivor” δεν ήταν στους δέκτες μας, ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός στο prime-time των καναλιών χτύπησε κόκκινο!

Βλέπετε, η Πέμπτη είναι μία μέρα ή μάλλον για να ακριβολογώ μία βραδιά που λόγω της απουσίας του “Survivor” από τους δέκτες μας, έχει δημιουργηθεί… τηλε-συνωστισμός, μιας και όπως είναι φυσικό, όλα τα κανάλια έχουν σπεύσει να τοποθετήσουν τα πιο δυνατά τους πρότζεκτ, τα οποία επιθυμούν να πάνε καλά και τα πιστεύουν, αλλά γνωρίζουν πως αν έπαιζαν οποιαδήποτε άλλη μέρα απέναντι από το αγριάλιτι του ΣΚΑΙ, δεν θα είχαν καμία τύχη!

Αποτέλεσμα; Χθες είχαμε την πρεμιέρα των live του “X-Factor” του ΣΚΑΙ, το “Your Face Sounds Familiar” του ΑΝΤ1, αλλά και το “Πάμε Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha και όπως ήδη φαντάζεσαι λατρεμένη, η… μάχη στα αλώνια της τηλεθέασης ήταν σκληρή!

Και παρά το γεγονός ότι χθες βράδυ για πρώτη φορά ο Sakis μας είπε… “είστε έτοιμοοοοοι”; Το μουσικό τάλεντ-σόου του καναλιού του Φαλήρου, όχι δεν βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Σε ότι έχει να κάνει με το γενικό σύνολο η Βίκυ για ακόμα μία φορά κατάφερε να σαρώσει, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση με 22,6%. Το “X-Factor” ακολούθησε με 17,2% και τελευταίο ήρθε το “Familiar” με 14,8%.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα στα νεανικά, δυναμικά κοινά από 15-44 ετών, εκεί ακριβώς αλλάζουν τα πάντα. Στην κορυφή δεν βρέθηκε καμία από τις παραπάνω εκπομπές, αλλά μία ταινία. Ναι, ναι μία ταινία και πιο συγκεκριμένα η ξένη ταινία του Star, “San Andreas”, η οποία άγγιξε το 22,0% και μετά ακολούθησαν το “X-Factor” με 20,1%, το “Familiar” με 13,4% και το “Πακέτο” με 9,6%!

Όσο για το ποιές ήταν οι επιδόσεις της ταινίας του Star στο γενικό σύνολο; Εκεί ήρθε τρίτη στη σειρά με 15,4%.

Read More

And More