Χ Factor: Οι καυγάδες και οι αμήχανες στιγμές! Βίντεο

Ο τέταρτος κύκλος του X Factor ανέδειξε πολλά ταλέντα κι ας αναζητούσε από την αρχή του τον ένα και μοναδικό που θα κερδίσει την πρωτιά. Το παγκοσμίως επιτυχημένο μουσικό show, που είχε στο τιμόνι της παρουσίασης τον Σάκη Ρουβά, είχε τελικά πολλούς νικητές.

Πέρα όμως από τη λάμψη του οικοδεσπότη του show, τις ωραίες φωνές, τις εντυπωσιακές ερμηνείες και την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του X Factor υπήρχαν και οι άλλες στιγμές.

Οι στιγμές που πρωταγωνίστησαν οι έντονες διαφωνίες, ανέβηκαν οι τόνοι και δημιουργήθηκε για λίγο αμηχανία. Το αλατοπίπερο, θα λέγαμε, των live που ενίσχυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Το TLIFE συγκέντρωσε κάποιες από αυτές τις στιγμές παρακάτω που είδαμε μέσα στα 10 live (αλλά και λίγο πριν).

Αντώνης Φωκάς & Χρήστος Ζαχαρόπουλος

Η αυλαία του Four Chair Challenge άνοιξε με μία από τις πιο αμήχανες στιγμές του show. Όταν ο Αντώνης Φωκάς ανέβηκε στη σκηνή του X Factor να ερμηνεύει το κομμάτι του οι τέσσερις θέσεις ήταν ήδη συμπληρωμένες. Ο Γιώργος Θεοφάνους τον ρώτησε «Ποιον να σηκώσω ρε συ Αντώνη;» εκείνος απάντησε “καρφώνοντας” τον διαγωνιζόμενο της ομάδας του.Κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους τέσσερις κριτές, αλλά ούτε και στους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος Θεοφάνους του “τα έψαλε” και θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Χρήστο Ζαχαρόπουλο. Αμέσως μετά όμως η απόφαση του «πάγωσε» τους πάντες “…και κάτσε στην καρέκλα του!”

Γιώργος Θεοφάνους VS Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Γιώργος Θεοφάνους διαφώνησε έντονα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, στην διαδικασία του Four Chair Challenge, για παίκτρια της ομάδας της Τάμτα που τραγουδάει μόνο αγγλικά. “Βάλτα με την παραγωγή, μην τα βάζεις μαζί μου”, είπε ο μουσικοσυνθέτης στον frontman των Onirama, ενώ η Τάμτα δεν άντεξε και τους διέκοψε λέγοντας ότι είναι δική της η ομάδα και εκείνη θα αποφασίσει.

Γιώργος Θεοφάνους VS Τάμτας & Θοδωρή Μαραντίνη

Δεν έλειψαν όμως οι… καυγάδες και στο δεύτερο live μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους, του Θοδωρή Μαραντίνη και της Τάμτας.

Νωαίνα & Ιαν Στρατής

Στο 8ο live οι διαφωνίες προέκυψαν μετά. Αφορμή ήταν η αντίδραση της Νωαίνα να δείξει τα οπίσθιά της n camera την ώρα που βρισκόταν στο green room. Κάτι που αποφάσισε να μιμηθεί και ο Ίαν Στρατής που λίγο αργότερα κατέβασε κι εκείνος στον αέρα του show το παντελόνι του.

Πέγκυ Ζήνα VS Γιώργου Θεοφάνους

Διαφωνία με “καρφιά” ανάμεσα στην Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Θεοφάνους προκάλεσε η ερμηνεία του Ανδρέα Λεόντα στον ημιτελικό. Η επιλογή του coach του νεαρού τραγουδιστή να ερμηνεύσει τη “Ρόζα” του Δημήτρη Μητροπάνου δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια.

Read More

And More