Χάρης Τζωρτζάκης για Νίκο Μουτσινά: «Τον καλούμε να απεργήσει μαζί μας και δε του κακιώνουμε που δε τον είδαμε στην πορεία»

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε χθες ο Νίκος Μουτσινάς για το ΣΕΗ και τη στάση που κράτησε απέναντι στην τραγωδία των Τεμπών, θέλησε να δώσει ο Χάρης Τζωρτζάκης σήμερα μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. (δες εδώ όσα είπε χθες ο Νίκος Μουτσινάς)

 Συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης κάλεσε τον παρουσιαστή – ηθοποιό να απεργήσει μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αύριο αναφέροντας μάλιστα πως τα μέλη του ΣΕΗ δεν του κρατούν καμία κακία που δεν ήταν σε καμία από τις πορείες της Παρασκευής και της Κυριακής.

«Αναμένουμε από τον κύριο Μουτσινά, που κατηγόρησε το ΣΕΗ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα κλαδικά του, να απεργήσει μαζί μας αύριο για τα αιτήματα των σιδηροδρομικών και να ακυρώσει την προγραμματισμένη του εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Εμείς από την πλευρά μας δεν του κακιώνουμε που δεν τον είδαμε στην πορεία Παρασκευής και της Κυριακής» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Read More

And More