Χλιδάτο μπάτσελορ στην Ιταλία για την κόρη του εφοπλιστή Βίλλυ Παναγιωτίδη!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά
Στις 29 Αυγούστου θα ντυθεί νυφούλα στο Πόρτο Χέλι η κόρη του εφοπλιστή Βίλλυ Παναγιωτίδη, Ισμήνη. Ο αρραβώνας της με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Αγιοστρατίτη έγινε στη Νέα Υόρκη και ο γάμος τους – που θα είναι το talk of the town στην κοσμική Αθήνα – θα γίνει στο Πόρτο Χέλι.
Το ζευγάρι έχει ήδη ετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες και το μυστήριο αναμένεται να τελεστεί στο εκκλησάκι που χτίζεται στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας του Παναγιωτίδη στο Πόρτο Χέλι. Ενώ, το νυφικό, έχει γίνει ειδική παραγγελία σε γνωστό οίκο στο Μιλάνο.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOUNIOS/13-06/ismini-panagiotidi2.jpg

Πριν από το γάμο, όμως, επιβάλλεται και το καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτι. Το οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret στα “Παραπολιτικά” θα γίνει στην Ιταλία. Η νύφη έχει ήδη φύγει με τις φίλες της για το Κάπρι, όπου θα διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσης, πριν τη μεγάλη μέρα!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164