Χριστίνα Αλούπη: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τον νεογέννητο γιο τους [pic]

Μπορεί η Χριστίνα Αλούπη να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, όμως σήμερα έχει έναν ακόμη λόγο να είναι ευτυχισμένη. Η παρουσιάστρια και μοντέλο πριν ακριβώς δύο χρόνια έφερε στον κόσμο τον μεγάλο της γιο Αντρέα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο.

Ο Αντρέας έχει γενέθλια και οι γονείς του είναι περήφανοι για το αγγελούδι τους. Ο μικρός απολαμβάνει τις στιγμές ως μοναχοπαίδι με τους γονείς του, αλλά ταυτόχρονα περιμένει πως και πώς να έρθει η στιγμή που το αδερφάκι του θα έρθει στη ζωή. Η Χριστίνα, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ο σύζυγός της κρατάει τον τότε λίγο μηνών Αντρέα.

Όπως θα δεις, ο μικρός ήταν και είναι μία γλύκα. Η γλυκιά μανούλα συνόδευσε την φωτογραφία με τρυφερή λεζάντα που έγραφε: “Πριν δυο χρόνια ήρθες στη ζωή μας και τόσο απλά καταλάβαμε τι πραγματικά σημαίνει αγάπη… και γίναμε οικογένεια για πάντα!”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More