Χριστίνα Αλούπη: Μετρά αντίστροφα να γίνει ξανά μητέρα και αποκαλύπτει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Χριστίνα Αλούπη: Μετρά αντίστροφα να γίνει ξανά μητέρα και αποκαλύπτει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της | tlife.gr

Το πιο ξεχωριστό «δώρο» πρόκειται να φέρει το 2019 στην Χριστίνα Αλούπη! Το πανέμορφο μοντέλο περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο και να χαρίσει έτσι ένα αδερφάκι στον γιο της, Αντρέα. Παρά τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην εφημερίδα Real News για την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, δηλώνοντας ευτυχισμένη.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει αυτή τη φορά να μη μάθει το φύλο του μωρού, παρά τα δημοσιεύματα που έλεγαν πρόσφατα ότι περιμένει αγόρι. «Δεν ξέρω πως προέκυψαν αυτά τα δημοσιεύματα, δεν γνωρίζουμε το φύλο, δεν θέλουμε να το μάθουμε! Έγραψαν και για το όνομα που θα δώσουμε, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Όταν ήμουν έγκυος στον Αντρέα, ήθελα να μάθω το φύλο το συντομότερο δυνατό, δεν κρατιόμουν, αυτή τη φορά θέλω να είναι έκπληξη!» αναφέρει στην εφημερίδα.

Όσον αφορά το όνομα: «Είμαστε μεταξύ δύο ονομάτων αν είναι κορίτσι και άλλων δύο αν είναι αγόρι. Θα αποφασίσουμε τη στιγμή που θα το δούμε το μωρό ποιο όνομα της/του πάει περισσότερο».

Η όμορφη Θεσσαλονικιά μιλά, επίσης, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της: «Κυλάει πολύ δύσκολα, όπως και η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, οι εγκυμοσύνες μου είναι δύσκολες, το σώμα μου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω… Το πρώτο τρίμηνο είχα τόσες αναγούλες, που το πέρασα ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή στον καναπέ, μου ήταν αδύνατο να κουνηθώ. Τους τελευταίους δύο μήνες βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά τώρα δεν έχω ενέργεια, έχω απίστευτη υπνηλία, είμαι μονίμως λαχανιασμένη από την πίεση στα πνευμόνια, πέφτει η πίεση μου και κανένας γιατρός δεν καταλαβαίνει γιατί πονάω παντού… Βλέπω άλλες εγκύους να ζουν τη ζωή τους φυσιολογικά και απορώ πως είναι δυνατόν, εγώ να υποφέρω κάθε λεπτό…»

READ more