Χριστίνα Αλούπη: Ταξίδεψε στην Ελλάδα με την οικογένειά της μετά από 107 μέρες καραντίνας στις ΗΠΑ

Τις ομορφιές της πατρίδας μας χαίρεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Χριστίνα Αλούπη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από 107 ημέρες καραντίνας και 137 μέρες social distancing, κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της προκειμένου όλοι μαζί να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μπορεί ο κορονοϊός να συνεχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, όμως η ίδια ταξίδεψε έχοντας πάρει όλα τα μέτρα και προσέχοντας, γεγονός που παρακινεί και εμάς να κάνουμε, ώστε μην χειροτερέψει η κατάσταση.

“Μετά από 107 μέρες καραντίνα και 137 μέρες social distancing στην Αμερική, το να μπορώ να ζήσω μια σχετικά φυσιολογική ζωή είναι θείο δώρο για μένα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια… Γι’αυτό δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες για μια μάσκα που πρέπει να φοράμε σε κλειστούς χώρους. Εγώ την φόρεσα 24 ωρες συνεχόμενα για να φτάσω Ελλάδα και μια χαρά ήμουν.

Προσέχετε και εδώ, για να μην γίνει και η Ελλάδα Αμερική και δεν ξέρουμε από που να το μαζέψουμε μετά. Όλοι υποφέρουμε, όλες οι χώρες, όλοι οι λαοί. Το θέμα είναι ποιος θα το περάσει όλο αυτό έστω και λίγο πιο ανώδυνα. Να μας ακούτε και εμάς που περάσαμε τα χειρότερα σε μια χώρα υπερσύγχρονη-υπερδύναμη🇺🇸 (και καλά) που κατήντησε ο περίγελος όλου του πλανήτη”, έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη στην ανάρτησή της.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειας στη Χαλκιδική:

Η Χριστίνα Αλούπη γύρισε στην πατρίδα της!

Read More

And More