Χριστίνα Μηλιού στο TLIFE: Η πρώτη επαφή με τη μουσική, οι δυσκολίες και η νέα αρχή στην καριέρα της

Με αφορμή το νέο της τραγούδι “Ρόδα”  το οποίο αποτελεί για εκείνη μια νέα αρχή στην καριέρα της στον χώρο της μουσικής η Χριστίνα Μηλιού μιλά στο TLIFE για την πρώτη επαφή μου είχε ως παιδί με αυτόν τον χώρο, τη “ρόδα” που δεν είδε να γυρίζει στη δική της ζωή καθώς και τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να καταφέρει να αποδείξει ότι αξίζει.

Χριστίνα πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι «Ρόδα» πες μου δυο λόγια γι’ αυτό

Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την κυκλοφορία! Είναι κάτι που ετοίμαζα καιρό και το περίμενα πως και πως. Το είχα ηχογραφήσει πρώτη φορά πριν 3 χρόνια στην Θεσσαλονίκη στο στούντιο του Θεμη Παναγιωτίδη, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική και ήξερα ότι αυτό θα είναι το επόμενο μου βήμα.

Μιλήσαμε και με τον Θάνο Παπανικολάου ο οποίος έχει γράψει τους στίχους και ήμασταν έτοιμοι. Όμως προέκυψε η πανδημία και δεν προχωρήσαμε. Τελικά για καλό γιατί τώρα νιώθω ότι το κάνω με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μου. Μιλάω φυσικά για την εταιρεία μου, την Panik Records, όπου με την ομάδα της με καθοδηγούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για μένα το τραγούδι αυτό είναι μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα διαφορετικό από τα άλλα και ένας καινούργιος πολύ όμορφος κύκλος που ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Το τραγούδι μιλά για μια κοπέλα που αν και αρχικά προδόθηκε τελικά η «ρόδα γύρισε» και εκείνος που την πρόδωσε επέστρεψε…Εσύ έχεις ζήσει κάτι αντίστοιχο;

Στην ουσία μιλάει για την προδοσία του συντρόφου της και πως εκείνος αποχωρεί αλλά στο τέλος θα πάρει αυτό που του αξίζει. Λένε πως στη ζωή έτσι γίνεται όμως για να είμαι ειλικρινής σε μένα δεν έχει συμβεί. Έχω προδοθεί αλλά δεν ένιωσα ποτέ -έστω και μετά από καιρό- ότι η ρόδα γύρισε.

Το γεγονός ότι προέρχεσαι από μια οικογένεια που είχε άμεση σχέση με τη μουσική πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στο να ακολουθήσεις κι εσύ αυτόν τον δρόμο;

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο γιατί οι γονείς μου με μύησαν στη μουσική. Ξεκίνησα πιάνο και μπαλέτο από 5 χρονών και ήδη είχα εικόνα της δουλειάς αφού με έπαιρναν συχνά μαζί τους σε πρόβες και εκδηλώσεις. Από μικρή μου άρεσαν όλα όσα έβλεπα και ανυπομονούσα να μεγαλώσω και να το κάνω επαγγελματικά.

Ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο αρκετά μικρή. Ποια ήταν θεωρείς η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησες;

Το να αποδείξω ποια είμαι και τι αξίζω ως καλλιτέχνης. Μου πήρε χρόνια να καταφέρω να με εμπιστευτούν άνθρωποι του χώρου, κυρίως επειδή φαίνομαι μικρή, ποσό μάλλον όταν ήμουν 19 ετών και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε μία θέση με ευθύνες. Το καλό όμως είναι πως όλες μου οι συνεργασίες κατέληγαν πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις και σιγά σιγά κέρδισα την αποδοχή που τόσο επιθυμούσα. Πλέον νιώθω σεβασμό στο πρόσωπο μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτό.

Έχεις δοκιμάσει τις δυνατότητές σου και στο The Voice. Είναι κάτι που θα δοκίμαζες ξανά;

Όχι δεν θα το έκανα ξανά. Ήταν μία όμορφη εμπειρία, κάτι που δεν είχα ξανά κάνει και ήθελα να το ζήσω. Τώρα όμως έχω πάρει τον δρόμο μου και θεωρώ πως δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο. Θέλω να «μιλήσω» στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια που θα βγάζω και ελπίζω να τα αγκαλιάσουν και να τα αγαπήσουν όσο εγώ.

Έχεις νιώσει ποτέ αδικημένη στον χώρο της μουσικής;

Ναι έχει τύχει να νιώσω αδικημένη αλλά σε ένα πολύ γενικό πλαίσιο και με βάση την προσπάθεια που κάνω τόσα χρόνια. Έχω νιώσει ότι έχω δουλέψει κι έχω προσπαθήσει πολύ περισσότερο από άλλους την ίδια στιγμή που εκείνοι «κέρδισαν» έδαφος πολύ εύκολα. Αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει και με την τύχη. Οι συγκυρίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά μας. Το timing που λέμε…

Στη μέχρι τώρα πορεία σου αν γύριζες τον χρόνο πίσω υπάρχει κάτι που θα άλλαζες;

Όχι δεν θα άλλαζα κάτι. Θα ήθελα μόνο να είχα δώσει περισσότερη βάση στην δισκογραφία μου, να έχω βγάλει περισσότερα τραγούδια μέχρι σήμερα. Ήμουν προσηλωμένη μόνο στο κομμάτι των live εμφανίσεων γιατί, πέραν του ότι φυσικά κάνω αυτό που αγαπώ και νιώθω πολύ τυχερή κι ευλογημένη, ζω απ’ αυτή τη δουλειά και ήθελα να νιώθω ασφάλεια. Παρόλα αυτά κάθε βήμα μου και κάθε επιλογή με έκαναν αυτή που είμαι σήμερα και σκοπεύω να προχωρήσω με προτεραιότητα μου τη δισκογραφία.

Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις;

Η κάθε συνεργασία ήταν ξεχωριστή και οι περισσότερες μου άφησαν πολύ όμορφες αναμνήσεις. Θα πω όμως ότι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίνο είναι από τους καλλιτέχνες που με στήριξαν πολύ και τους έχω στην καρδια μου.

Μίλησες πρόσφατα και για την εικόνα που έχεις εσύ για τον Θέμη Αδαμαντίδη από τη χρόνια γνωριμία σας. Σε σόκαραν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες;

Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθώ τα νέα γενικά και πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που δεν έχω χρόνο λόγω της δουλειάς. Λίγα πράγματα γνωρίζω γι’ αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα οπότε δεν έχω και λόγο να τοποθετηθώ.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεσαι μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τους Going Through. Μίλησε μου γι’ αυτή τη συνεργασία. Τι θα ακούσει ο κόσμος που θα έρθει να σας απολαύσει;

Είμαστε στο Sasa Live Stage, στην Ποσειδώνος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Με τον Δήμο συνεργάζομαι ήδη εδώ και έναν χρόνο και έχουμε δέσει και καλλιτεχνικά και ως άνθρωποι. Με τους Going Through είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι αλλά είναι σχεδόν συγκινητικό για εμένα γιατί ήμουν μεγάλη θαυμάστρια τους από την εποχή που πήγαινα σχολείο.
Όποιος έρθει να μας δει είναι σίγουρο ότι θα περάσει υπέροχα! Έχουμε ένα πρόγραμμα που ρεπερτοριακά τα έχει όλα και δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο!

Φωτογραφίες: Ιnstagram

Read More

And More