Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει το “καινούργιο” σώμα της χωρίς ρετούς

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν ήταν πολύ ενεργή στο Instagram και έτσι έχει καταφέρει να χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της που αποτελείται από ειλικρίνεια και σεβασμό. Το τελευταίο διάστημα η γνωστή influencer έχει κάνει μια παύση από την έντονη δραστηριότητά της στα social media, καθώς αφιερώνει όλο τον χρόνο της στις δίδυμες κόρες της. 

Τα κορίτσια ήρθαν στη ζωή στις 23 Ιουνίου, κάνοντας πιο ευτυχισμένους από ποτέ τους γονείς τους, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η γλυκιά μανούλα αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τη “γυμνή” αλήθεια της, περνώντας έτσι ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στο φακό, δείχνοντάς μας το “καινούργιο” σώμα της, όπως χαρακτηριστικά το αποκάλεσε. Χωρίς φίλτρα, photoshop ή μακιγιάζ η γνωστή infuencer λάμπει από ευτυχία. Η ίδια μας παρουσιάζει τη νέα εικόνα του σώματός της, ούσα ευγνώμων για το τεράστιο δώρο που της χάρισε. 

“Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!”, σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More