Χριστίνα Παπαδέλλη: Η ζωή της όμορφης χορεύτριας και παίκτριας του My Style Rocks!

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από την αρχή για το στυλ και το χαρακτήρα της στο My Style Rocks. Πολλές φορές έχει δεχτεί θετικά σχόλια από τους κριτές και έχει συγκεντρώσει υψηλές βαθμολογίες. Κατά συνέπεια είναι από τις παίκτριες που έχουν αναδειχθεί νικήτριες εβδομάδας κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο. Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι ζευγάρι με το δημοφιλή τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες, Χρήστο Μάστορα. Είναι μαζί περίπου ένα χρόνο και διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους χωρίς να κρύβονται.

Η όμορφη Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι από το Σουδάν και την Αίγυπτο. Έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού και εργάζεται ως χορεύτρια. Τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται με το χώρο της μόδας που αγαπά. Της αρέσει να μεταποιεί ρούχα της και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα. Στο My Style Rocks αποφάσισε να συμμετάσχει για να κερδίσει και να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις για τη μόδα. Επίσης είναι θαυμάστρια του στυλ της Grace Jones.

Σίγουρα η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια παίκτρια που ξεχωρίζει με τις στιλιστικές της επιλογές στο My Style Rocks αλλά και με το χαρακτήρα της, καθώς δέχεται την κριτική είτε θετική είτε αρνητική χωρίς να έρχεται σε κόντρα με τους κριτές. Δες τις ορισμένες από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο instagram.

View this post on Instagram

Master C.P. #axdweek

A post shared by sıllǝpɐdɐԀ ɐuıʇsıɹɥƆ (@christinapapadellis) on

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164