Χριστίνα Παπαδέλλη: Ποζάρει με κόκκινο μαγιό και “ρίχνει” το Instagram με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της

Η Χριστίνα Παπαδέλλη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My style rocks” . Μπορεί να έχουν περάσει περίπου επτά μήνες από το τέλος του reality μόδας, όμως εκείνη συνεχίζει να έχει μια δυναμική παρουσία στο Instagram και να ασχολείται φυσικά με την μόδα. Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι και full in love!

Eκείνη και ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό, όμως και οι δύο προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και αν έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους εκείνοι συνεχίζουν να τηρούν σιγή ιχθύος μη επιβεβαιώνοντας κανένα σενάριο. Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια, που η Χριστίνα Παπαδέλλη βγάζει βίντεο τον αγαπημένο της την ώρα των συναυλιών του και τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σούπερ σέξι φωτογραφία. Ειδικότερα ποζάρει με κόκκινο καυτό μπικίνι και ρίχνει το Instagram με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της!

Δες την φωτογραφία:

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι πιο hot από ποτέ!

Read More

And More