Χριστίνα Παππά: Στο πλευρό της Άννας Μπεζάν στο J2US – Το «Σ’ αγαπώ» και η οικογενειακή φωτογραφία

Η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι το νέο διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US.

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η όμορφη ηθοποιός και ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στo stage. Στο πλευρό της Άννας Μπεζάν βρέθηκε ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς αλλά και η μητέρα του, Χριστίνα Παππά, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

«Αυτό το κορίτσι η Άννα εκτός απο πανέμορφη , είναι μια τέλεια μητέρα, σύζυγος, κόρη, είναι τρομερά ταλαντούχα, ηθοποιός και για πρώτη φορά , τραγουδάει σ αυτό το υπέροχο, μοναδικό, λαμπερό show @j2us_gr ! Άννα μου κάθε μέρα με εκπλήσσεις και με κανείς υπερήφανη! Πραγματικά σου αξίζουν τα καλύτερα!

Άννα Σ’ αγαπώ, να το ζήσεις, ένα πάρτυ είναι! love you. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ένας υπέροχος τραγουδιστής με ήθος, άστρο και ευγένεια ! Παιδιά απλά υπέροχοι», ήταν η ανάρτηση της Χριστίνας Παππά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina)

 

Η Χριστίνα Παππά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της στα social media στηρίζοντας και διαδικτυακά της νύφη της.

«Απίστευτο ζευγάρι! Άννα Μπεζάν είσαι ένα ταλαντούχο απίστευτο κορίτσι! Μπράβο σου! Love you», έγραψε η Χριστίνα Παππά όσο η Άννα Μπεζάν βρισκόταν στη σκηνή του J2US.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης της Άννας Μπεζάν ο σύντροφός της και η Χριστίνα Παππά της προσέφεραν ένα εντυπωσιακό μπουκέτο με λουλούδια βγάζοντας μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. 

Read More

And More