Χρήστος Ανθόπουλος: Σκαφάτες διακοπές στην Χαλκιδική με διάσημο ποδοσφαιριστή και τον Άκη Πετρετζίκη [pics,vid]

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και οι celebrities επιστρέφουν στη βάση τους, έχοντας γεμίσει τις “αποσκευές” τους νέες εμπειρίες και ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο! Ο Χρήστος Ανθόπουλος, μετά τα αμέτρητα ταξίδια που έκανε με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου για τις ανάγκες της εκπομπής «The Touristes» στον ΣΚΑΪ απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην όμορφη Χαλκιδική.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί του είχε την καλύτερη παρέα! Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε και εκείνος ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε βόρεια για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τον γνωστό παρουσιαστή. Στην παρέα τους βρέθηκε ακόμη και ο Cristhian Noboa, διεθνής ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Εκουαδόρ με σχεδόν… 1 εκατομμύριο followers στο Instagram.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος γνώρισε τον διεθνή ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ρωσία για τις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων, όπου του πήρε συνέντευξη. Οι δύο άντρες έγιναν φίλοι, με τον Cristhian να ταξιδεύει ως την Χαλκιδική με το σκάφος του για να περάσουν όλοι μαζί ένα μαγικό και ξέφρενο καλοκαίρι με άρωμα Ελλάδας!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More