Χρήστος Δάντης: Χριστουγεννιάτικες βόλτες με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους! Φωτογραφίες

Σε δύο ημέρες ακριβώς οι καμπάνες θα ηχήσουν Χριστούγεννα! Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων επιτέλους έφτασε και όλοι απολαμβάνουμε να περνάμε μαγικές στιγμές με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι celebrities έχουν στολίσει από πολύ νωρίς τα σπίτια τους και δεν σταματούν τις βόλτες στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας. Ο Χρήστος Δάντης και αυτές τις γιορτές θα τις περάσει με τα παιδιά του, στα οποία όπως καταλαβαίνεις… δεν χαλά χατίρι!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον ταλαντούχο καλλιτέχνη στο Christmas Factory στο Γκάζι με την πρώην σύζυγό του Τζένη Βουτσινού και τα δύο τους παιδιά! Μπορεί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, αλλά ο Χρήστος και η Τζένη παραμένουν ενωμένοι για τα δυο αγγελούδια τους.

Για αυτό και σε τέτοιες γιορτινές ημέρες οι δυο τους δεν ξεχνούν ότι μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι αλλά είναι γονείς και δεν επιθυμούν να χωρίζονται όταν πρόκειται για χάρη της κόρης και του γιου τους!

Ο Χρήστος Δάντης και η Τζένη Βουτσινού φαίνεται πως έχουν βρει τις ισορροπίες τους και παραμένουν φίλοι, θέτοντας ως βασική προτεραιότητά τους, τα παιδιά τους!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More