Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Τίτλοι τέλους έπεσαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Χριστίνας Παπαδέλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια ενώ εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει τη στήριξή της στο πρόσωπό του αφού σε κάθε του live εμφάνιση βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό για να τον εμψυχώνει. Και παρότι οι δυο τους ποτέ δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, η κοινή τους εμφάνιση στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση όπου ο Χρήστος Μάστορας ήταν και νονός, έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της, αυτό της επισημοποίησης. (δες εδώ φωτογραφίες από τη βάπτιση Πετρούνια – Μιλλούση)

Αυτή όμως η εμφάνιση ήταν και οι τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η Χριστίνα Παπαδέλη συχνάζει με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος ενώ έχει γίνει και unfollow και από τις δυο πλευρές στο instagram.

Ο χρόνος όμως θα δείξει αν μιλάμε για χωρισμό ή για μια απλή κρίση στη σχέση τους.

Read More

And More