Χρήστος Νέζος: Παρουσίασε το βιβλίο του με τους διάσημους φίλους του στο πλευρό του! Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο όνειρο που έκανε με μεράκι και πολύ αγάπη έγινε πραγματικότητα για τον Χρήστο Νέζο! Ο γνωστός παρουσιαστής παρουσίασε χθες το βιβλίο του που είναι γεμάτο από γεύσεις της Νάξου που λατρεύει και των μικρών Κυκλάδων! Ο Χρήστος πέρασε αρκετό καιρό στη Νάξο με δυνατό σύμμαχό του τον Δημήτρη Καπούνη, Πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου αλλά και όλους τους Ναξιώτες και έψαξε τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες συνταγές για να γεμίσει τη συλλογή του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Χθες  ο Χρήστος παρουσίασε το βιβλίο του “Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες” έχοντας στο πλευρό του πολλούς καλούς του φίλους. Ο δημοσιογράφος το καλοκαίρι σε συνέντευξή του στο TLIFE, έχει πει για το βιβλίο του μεταξύ άλλων: “Μαγειρεύω στην Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες, δηλαδή στην Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα και Κουφονήσι. Πιστεύω πως στο 95% των Ελλήνων που δεν είναι σεφ, του  αρέσει να μαγειρεύει. Ερχόμενος στην Νάξο και κάνοντας τις εκπομπές μου είπα: «αφού ταξιδεύω με διάσημους  γιατί να μην ‘’ταξιδέψω’’ και με τις γεύσεις;» Κάπως έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω και κάποιες δικές μου συνταγές. Ταξιδεύουμε στις διάφορες περιοχές τις Νάξου και μαγειρεύουμε εκεί με απλούς ανθρώπους, αλλά και κάποιους ειδικούς. Παράδειγμα: δίνουμε την παραδοσιακή συνταγή του ζαμπόνι που φτιάχνεται στην Απείρανθο”.

Το βιβλίο του Χρήστου βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στα βιβλιοπωλεία και μέσα θα βρεις ακόμα και συνταγή για τους πιο νόστιμους κουραμπιέδες!

 

Την εκδήλωση προλόγισαν : η Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και η Ελένη Κεκροπούλου, Εκδότρια Εκδόσεων Ωκεανός. Ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ.: Φαίη Σκορδά, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Καμπουράκης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Καπούνης, Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου. Ήταν όλοι τους μοναδικοί και με χιούμορ εξήγησαν πόσο ενδιαφέρον έχει το βιβλίο που δημιούργησε ο φίλος τους Χρήστος Νέζος!

Δες φωτογραφίες

Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Νέζος

Φαίη Σκορδά

Ελένη Καρβέλα Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Χριστίνα Πολίτη Κώστας Σπυρόπουλος

Με τον Βασίλη Καλλίδη

Με τον Δημήτρη Καμπουράκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More