Χρήστος Νικολαΐδης: «Δεν ήθελα να γίνει σίριαλ, έπρεπε ο Αντώνης Κανάκης να είχε κάνει διάκριση στους δημοσιογράφους»

Ο Χρήστος Νικολαΐδης, θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Αντώνη Κανάκη, μετά τα σχόλια του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα για τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι χειρίστηκαν την τραγωδία στα Τέμπη, προχώρησε σε μια νέα τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα“.

Μετά το ιδιαιτέρως αιχμηρό κείμενο που δημοσίευσε στα social media κατά του Αντώνη Κανάκη, ο Χρήστος Νικολαϊδης μίλησε στην εκπομπή του Alpha και στον Γιάννη Πουλόπουλο εξηγώντας τι είναι αυτό που τον ενόχλησε, αλλά και τι θα περίμενε από τον παρουσιαστή. (δες εδώ την ανάρτηση του δημοσιογράφου)

«Δε θα ήθελα να γίνει σίριαλ. Εγώ αυτό που ήθελα να πω μέσα από την ανάρτησή μου είναι, “όχι στο τσουβάλιασμα”. Έπρεπε ο Αντώνης Κανάκης να είχε κάνει μια διάκριση ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους διαφωνεί και σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν διατελέσει ένα εξαίσιο δημοσιογραφικό έργο. Και απόδειξη του εξαίσιου δημοσιογραφικού έργου είναι ότι κάθε Έλληνας γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης αυτής» ανέφερε ο Χρήστος Νικολαΐδης,

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Νικολαϊδης είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο απαιτητικό αυτό επάγγελμα και καθημερινά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ενημερώνοντας τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα θέτοντας πολλές φορές μάλιστα τη ζωή του σε κίνδυνο. (διάβασε εδώ περισσότερα για τον Χρήστο Νικολαϊδη)

Read More

And More