Χρήστος Βασιλόπουλος: Το μήνυμα «καρφί» στους δημοσιογράφους και η ανάρτηση που… έκλεισε και δεν σβήστηκε

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, στην οποία υπήρχε αναγγελία για εύρεση ηθοποιών που θα συμμετέχουν σε πρότζεκτ, χωρίς αμοιβή!

Ξεκάθαρη θέση πήρε αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο να απαντά πως «δεν υποχρεώνουμε κανέναν».

Πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου τοποθετήθηκαν, επίσης, για το ζήτημα, με το επίμαχο post να εξαφανίζεται τελικά από το προφίλ του γνωστού ηθοποιού. (Δες εδώ το ξέσπασμα της Ελένης Γερασιμίδου)

Χρήστος Βασιλόπουλος – Η νέα απάντηση

Το πρωί της Παρασκευής 23/9, ο Χρήστος Βασιλόπουλος προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση σχετικά με το κάστινγκ χωρίς αμοιβή, αποκαλύπτοντας πως οι θέσεις καλύφθηκαν και ότι το post δεν σβήστηκε, αλλά… «έκλεισε».

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω» έγραψε ο ηθοποιός στο instagram.

Read More

And More