Χριστουγεννιάτικα… γενέθλια στο Star!

Από τη Δευτέρα 29/11 το Star στολίστηκε χριστουγεννιάτικα. Στην κεντρική είσοδο καλωσορίζει εργαζόμενους και επισκέπτες ένα τεράστιο δέντρο, που η κορυφή του φτάνει ως την οροφή. Λαμπιόνια και κατακόκκινες μπάλες συνθέτουν την χαρούμενη γιορτινή εικόνα.

Αλλά και τα στούντιο των εκπομπών έχουν στολιστεί με το γούστο των παρουσιαστών της κάθε εκπομπής. Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό θα γιορταστούν και τα γενέθλια του Star που σβήνει στις 4 Δεκεμβρίου 17 κεράκια. Η γιορτή θα είναι οικογενειακή και ανάλογη με τις μέρες λιτότητας που περνάμε. Κάθε εκπομπή θα δώσει με τον δικό της τρόπο τις ευχές στο τηλεοπτικό σπίτι που την φιλοξενεί.

Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει τα γενέθλια του Star για τρίτη φορά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και ο Θανάσης Πάτρας με τη Ντίνα Νικολάου για δεύτερη.

Πρώτη χρονιά θα ευχηθεί στο Star η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της «Αξίζει να το ζεις».

Η Μαρία Σταματέρη ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Star με τις εκπομπές, «Gala» και από φέτος «ΕΠΤΑ, στις 25-12-2002.

Οι δρόμοι της Χριστίνας Λαμπίρη με το Star συναντήθηκαν το 2002, αλλά μισό χρόνο νωρίτερα από τη Μ. Σταματέρη. Η εκπομπή της Χριστίνας με τίτλο «Best Seller» ξεκίνησε τη Δευτέρα 27/5/2002. Μια καρμική, όπως φαίνεται, σχέση με το Star αφού στις 4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η δημοφιλής παρουσιάστρια και τα δικά της γενέθλια.

Read More

And More