“YFSF” VS “Survivor”: Το σόου του ΑΝΤ1 κατάφερε να σταθεί απέναντι από το… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ;

“Your Fase Sounds Familiar” VS “Survivor”… Για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 βρέθηκε απέναντι από το… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ! Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα η Μαρία Μπεκατώρου με χαμόγελο, κέφι, λάμψη ήρθε στους δέκτες μας και τα… έβαλε με τους πεινασμένους εκεί μακριά στον Άγιο Δομίνικο!

Και επειδή ως γνωστόν το “Survivor” είναι κάτι παραπάνω από τυφώνας,έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το λατρεμένο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων…

Και ένα σου λέω λατρεμένη, συμπαθητικά τα κατάφεραν εκεί στον ΑΝΤ1,μιας και το “YFSF” διατήρησε κατά κάποιο τρόπο την δυναμική του και δεν εξαφανίστηκε από τον τηλεοπτικό χάρτη. Προφανέστατα και οι επιδόσεις της φετινής έκδοσης του σόου δεν θυμίζουν σε τίποτα τις επιδόσεις όλων των προηγούμενων ετών, όμως, τότε δεν υπήρχε “Survivor”…

Έτσι έχουμε και λέμε, το αγριάλιτι του ΣΚΑΙ κατάφερε να πετύχει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 46,4% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε το 57,9%.

Από την άλλη μεριά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σημείωσε κατά μέσο όρο 17,3%,ενώ στα νεανικά κοινά κατρακύλησε στο 13,8%. Ομως, αξίζει να σου επισημάνω, πως υπήρξε στιγμή που το σόου άγγιξε μέχρι και το 26,0%!

Read More

And More