Κ. Ζαρίφη στο ΤLIFE: Αν ξανασυνεργαστώ με την Ελένη; Ποτέ μη λες ποτέ!

Χθες στο ”Καφέ Με την Ελένη”, παρακολουθήσαμε μία τηλεοπτική συνάντηση η οποία έχει συζητηθεί πολύ. Οι δύο παλιές φίλες Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και συζήτησαν σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που η Κατερίνα εγκατέλειψε την εκπομπή για να παρουσιάσει τον ”Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1.

Το ΤLIFE επικοινώνησε με την Κατερίνα η οποία μας περιέγραψε τα συναισθήματά της: ”Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ φυσιολογικά. Γύρισα σε ένα πλατό που ήμουν τέσσερα χρόνια οπότε δεν ήταν για μένα άγνωστο έδαφος. Αν και τα πρώτα λεπτά, ήταν λεπτά αμηχανίας, όπως γίνεται κάθε φορά όταν λείπεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από κάπου, μετά όλα κύλησαν πάρα πολύ γλυκά”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Στην αρχή πάντα αγχώνεσαι και νομίζω ότι κι αυτό δημιουργικό είναι και φυσιολογικό. Το άγχος κράτησε κάποια λεπτά, δεν είχε διάρκεια”. Η ίδια λέει πως το περίμενε ότι θα της γινόταν η πρόταση να εμφανιστεί κάποια στιγμή στην εκπομπή. ”Όταν έχεις μία ανθρώπινη σχέση, το ένστικτό σου, σου λέει ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθείτε. Άλλωστε μένουμε στην Αθήνα, όχι στο Πεκίνο! Και να μην γινόταν στο πλατό, μπορεί να γινόταν στο δρόμο ή σε κάποιο event. Ναι, το περίμενα αν και δεν είχαμε κρατήσει καμία επαφή για δύο χρόνια. Ήταν για να γίνει χθες.

Τη ρωτήσαμε τι συζήτησαν στα καμαρίνια και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. ”Συζητήσαμε πολλά πράγματα. Ό,τι συζητούν δύο φίλες που έχουν να συναντηθούν καιρό. Δεν συζητήσαμε καθόλου για το παρελθόν, αλλά για το παρόν και το μέλλον. όσον αφορά την εμφάνισή μου, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που, δόξα τω θεώ, δεν με προτιμά πάρα πολύ αδύνατη. Της άρεσε όμως η αλλαγή μου και μου σχολίασε πως αντιλαμβάνεται ότι είμαι σε καλή ψυχολογική διάθεση γιατί μόνο έτσι χάνω κιλά”.

Στην ερώτηση για το αν θα τις ξαναδούμε να συνεργάζονται απαντά: ”Εχθές ήταν μία πρώτη φιλική συνάντηση. Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή πλέον βαδίζω με το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα Ποτέ μη λες ποτέ και έχω μια ζωή ανατροπών, τα παντα γίνονται. Στον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης όλα είναι πιθανά και όλα απίθανα. Το ντέρμπι συνεχίζεται…Ήταν μία συνάντηση που έμοιαζε σαν να το είχαμε αφήσει πριν από 27 μήνες και απλά το συνεχίσαμε. Εγώ έτσι αισθάνθηκα κι απ’ότι είδα άρεσε στον κόσμο ενώ ήταν μια μέρα δύσκολη και ειδικά με την Τατιάνα απέναντι”.

Αυτό που της έχει λείψει περισσότερο γενικά από την εκπομπή, ήταν όλο αυτό το χθεσινό κλίμα της άνεσης και του χαβαλέ ενώ για την Ελένη λέει: ”Όπως είδατε με την Ελένη υπάρχει μία χημεία μοναδική, δένουμε μαγικά κι αμέσως. Κι αυτό νομίζω ότι μου έχει λείψει περισσότερο γιατί πλέον στην ελληνική τηλεόραση η χημεία σαν μάθημα λείπει, δεν ξέρω, ίσως να έχει αντικατασταθεί από τα μαθηματικά ή από τη φυσική. Αυτό μου έχει λείψει. Η χημεία μεταξύ μας”.

Read More

And More