Ζέτα Δούκα: Αυτό είναι το μυστικό για την άψογη σιλουέτα της [pic]

Ζέτα Δούκα: Αυτό είναι το μυστικό για την άψογη σιλουέτα της [pic] | tlife.gr

Είναι γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και σίγουρα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. O λόγος για τη Ζέτα Δούκα, η οποία βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας, καθώς η 2.5 ετών κόρη της Θάλεια είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Η μικρή μοιάζει πολύ στη μαμά της, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ ψηλή.

Ωστόσο, πέρα από την κόρη της, η Ζέτα δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της και από τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Ο Μιχάλης φροντίζει τις γυναίκες της ζωής του σαν τα μάτια του και φυσικά δεν λείπει ποτέ από το πλευρό τους. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ήταν η πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί η όμορφη ηθοποιός, «Γράμμα σ’ ένα παιδί» και ο σύζυγός της ήταν εκεί και την στήριξε με τον καλύτερο τρόπο.

Όσον αφορά τις άψογες αναλογίες της, η Ζέτα προσέχει την διατροφή της και ταυτόχρονα προσπαθεί να γυμνάζεται. Οι καθημερινές είναι απαιτητικές και γεμάτες υποχρεώσεις, οπότε το Σαββατοκύριακο φαντάζει ιδανικό για λίγη yoga. Όπως θα δεις, οι ικανότητες της ηθοποιού είναι εντυπωσιακές. Η yoga πέρα από το γεγονός ότι σε γυμνάζει, βοηθά το σώμα σου να αποφορτιστεί  από την ένταση της ημέρας.

Δες τη φωτογραφία:

READ more